2011-01-11

Den där snöflingan ser precis ut som en stor, svart, död fågel... eller vänta lite nu

Hur mycket kan egentligen hända och ändå bemötas med en axelryckning och orden att "det finns en naturlig förklaring, ingen fara"? Fåglar faller döda ner från himlen i tre olika länder, tre helt olika plaster, långt ifrån varandra. Men ingen fara, det finns en naturlig förklaring. Fiskar dör i tusentals i Australien och flyter upp på land, men ingen fara, det finns en naturlig förklaring. Att sen den naturliga förklaringen med de döda fåglarna i Italien var att de dött av syrebrist eller förgiftning tycks inte vara nått särskillt. Fiskarna dog för att vattnet helt plötsligt blivit för kallt, det är heller inte konstigt tydligen. Men hallå!!

Vädret förändras som fan! Det snöar på ställen det inte borde snöa på. Polarisarna smälter, vattnet stiger, det är översvämningar över hela världen. Il ninõ tycks redan falla i glömska, fast den ödelade liv för miljontals människor. Vi har jordskalv och tsunamis. Och nu dör djur runt omkring oss. Men det är ingen fara?! Ingen fet jävla gubbe i hela världen kan få mej att tro att detta är nånting som är "normalt". Dom där fiskarna lallar alltid runt i just dom vattnen å helt plötsligt är det för kallt? 1, 2, 3...kallt! INTE NORMALT!

Samtidigt kan inte världens ledare komma överens om vad de ska göra för att ta hand om miljön, nä för det är viktigare med pengar idag än en planet att leva på imorn. Jag blir så jävla trött på att vi styr av ett gäng femåringar som bara gnäller "Det är ju orättvist jue, om han får så ska jag med ha!" För det vore så himla dumt att vara ett föregångsland eller vad? Måste all olja va uppumpad för att alternativ ska diskuteras? Hur mycket pengar är det värt att mörda en hel planet? Jag bara undrar eftersom det håller på att hända....men just det, det är bara normalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar